Hertel Judit Hertel JuditHertel Judit vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, integratív hipnoterapeuta.

Szívesen várom rendelésemen, ha

A megváltozott tudatállapot segítségével, a tünetek mögött álló lelki okok feltárásával és feldolgozásával érjük el a terápiás célt.
Lényege, hogy az óra egy részében relaxációs technikák segítségével megváltozott tudatállapotot hozunk létre. Ezt az állapotot arra használjuk, hogy a pácienssel közös utazást tegyünk arra a területre, ahol a problémák tudattalan gyökere van. Az elképzelt képek segítséget nyújtanak a probléma megértéséhez és érzelmi szintű átdolgozásához.
A hipnoterápiát kizárólag a hagyományos "beszélgetős" terápia kiegészítéseként, a terápiás folyamatba beágyazva alkalmazom.
Több éves vagy évtizedes múlttal rendelkező panaszok esetében hosszúterápia szükséges, amelynek időtartama minimum fél év, de akár több év is lehet.
A közös munka első interjúval kezdődik, amelynek célja egymás megismerése, a probléma lényegének megértése, a megfelelő kezelés kiválasztása, megegyezés a közös munka kereteiről.

Klinikai szakpszichológiai végzettségemnek köszönhetően az alábbi pszichés zavarok esetében is vállalom a terápiát:

Egészségpénztári számlát tudok adni, amely ÁFA mentes.
A szükséges képesítésekkel és engedélyekkel rendelkezem.